Parkeren in Berlijn? Lees deze tip!

Parkeren in Berlijn

Als je ervoor kiest om met de auto naar Berlijn te rijden denk je er vaak niet aan om het centrum in te rijden. Maar, in tegenstelling tot veel andere grote steden is Berlijn minder hectisch. De wegen zijn overzichtelijk en het verkeer is goed geordend.

En het grote voordeel is dat parkeren in de Duitse hoofdstad relatief betaalbaar is! Op de meeste toeristische plaatsen betaal je vaak niet meer dan € 3 per uur. Er zijn in Berlijn zelfs nog veel plaatsen waar je gratis kunt parkeren, ook in het centrum. Een goed website met veel informatie over deze parkeerplaatsen bekijk je hier.

In Berlijn zijn veel hotels is het centrum uitgerust met uitstekende parkeerfaciliteiten. Je kunt de auto gedurende je verblijf hier gerust laten staan want het metro, tram en busnetwerk in Berlijn is zeer goed. Er is bij je hotel altijd wel een mogelijkheid om je snel met het openbaar vervoer te verplaatsen.

Goede hotels met parkeerfaciliteiten zijn er volop in Berlijn, of je nu kiest voor een eenvoudig hotel of een luxe 4-sterrenhotel!

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Berlijn kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden