Overnachten in Berlijn

Je gaat een weekendje naar Berlijn maar bent nog op zoek naar een leuke plek om te overnachten. Wil je een romantisch weekend weg met je partner of ben je op zoek naar een familiekamer voor een weekend Berlijn met de kinderen? Wij bieden tal van mogelijkheden om te overnachten in Berlijn.

Een leuk hotel met familiekamers is Hotel Come Inn Berlin Kurfürstendamm Opera. Dit hotel is perfect gelegen, midden in het centrum en direct aan de levendige winkelboulevard.

Kom je met de trein naar Berlijn?

Dan is een hotel gelegen bij het treinstation natuurlijk zeer praktisch. Nabij Hauptbahnhof en midden in het centrum ligt het Hotel Best Western Berlin Mitte. Tevens liggen bezienswaardigheden zoals de Reichstag, Museuminsel, Berlijnse Dom en Alexanderplatz op loopafstand.

Het vinden van een geschikte accommodatie om te overnachten in Berlijn is dus absoluut niet moeilijk. De enige keuze die handig is om zelf te maken is in welke wijk je het liefst wil overnachten in Berlijn. Het is natuurlijk niet fijn om terecht te komen in een saaie buitenwijk. Overnachten in het altijd bruisende Mitte of multicultureel Kreuzberg is veel leuker!

Graag een hotel inclusief ontbijt in Berlijn? Ook daar hebben wij meer dan genoeg aanbod voor. En niet geheel onbelangrijk is hoeveel je wilt besteden. Op Berlijn.nl vind je accommodaties in diverse prijsklasse.

Uiteraard bieden wij op Berlijn.nl ook vervoer naar de stad. Zo ben je altijd verzekerd van een verzorgde stedentrip Berlijn!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Berlijn kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden