Oud en nieuw in Berlijn

Wil je echt een unieke ervaring beleven tijdens NYE? Vier Oud en Nieuw in Berlijn! Het is één van de grootste plekken om NYE te vieren.
Oud en Nieuw in Berlijn is een groot spektakel. Met name bij de Brandenburger Tor. Berlijn organiseert een groot openlucht feest. Miljoenen mensen verzamelen zich hier om het nieuwe jaar in te luiden. Vanaf ’s middags begint dit uitgebreide programma al. Er komen diverse artiesten, livebands en dj’s. Om middernacht gaat het vuurwerk de lucht in, werkelijk een prachtig spektakel! Daarna gaat het feest gewoon verder tot in de late uurtjes.De toegang is gratis. Zelf meegenomen eten, drinken en vuurwerk is helaas verboden. Maar er zijn tal van eettentjes en barretjes waar je terecht kan!

TIP! Zorg dat je op tijd aanwezig bent want vol=vol!

Natuurlijk zijn er naast de Brandenburger Tor nog veel meer leuke plekken waar je heen kunt tijdens Oud en Nieuw in Berlijn.

vuurwerk

Kulturbrauerei Silvesterparty

Een echte aanrader! Een verzameling van diverse restaurants en clubs. Het grootste indoorfeest van Berlijn. Met 1 kaartje kun je bij alle tentjes naar binnen waardoor je dus de keuze hebt uit maar liefst 15 verschillende danszalen met allen een andere muzieksoort. Een feest waar iedereen zich kan vermaken! Zoals je misschien al weet gaat het nachtleven in Berlijn door tot in de vroege uurtjes, ook bij dit feest kun je door dansen tot 08.00u.

Heb je geen zin om tot in de late uurtjes te feesten en wil je gewoon kunnen genieten van prachtig vuurwerk. De jaarwisseling iets rustiger door brengen. Dan kan ik je aanraden om naar het Viktoriapark of het Mauerpark te gaan. Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en dus kun je ook het vuurwerk goed zien!

Deel dit bericht!

Tags:


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Berlijn kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden