Hotels in Berlijn met parkeergelegenheid

Berlijn is met de auto prima te bereiken. Als je met de auto naar Berlijn gaat zijn de parkeerkosten in Berlijn in vergelijking met andere grote Europese steden betaalbaar. Als je wilt parkeren in Berlijn is het verstandig om vooraf het één en ander uit ze zoeken over de eventuele kosten. Er zijn voldoende hotels in Berlijn met parkeergelegenheid en tegen best schappelijke prijzen. Hieronder vind je 5 hotels in Berlijn met parkeergelegenheid die wij je kunnen aanraden.

Let op! In Berlijn is een milieusticker vereist. In een hoop delen van het centrum kun je niet zonder sticker rijden. Je kan de milieusticker voor Berlijn het beste voor vertrek aanschaffen.

Azimut Hotel Berlin Kurfürstendamm

Op ca. 300 meter van dit hotel is een openbare parkeergarage waar je voor ca. € 13,- per dag kan parkeren. Het hotel ligt midden in het centrum van Berlijn!

Hotel Econtel Berlin

Een rustig gelegen hotel maar met een goede bereikbaarheid naar het centrum van Berlijn. Bij dit hotel zit een parkeergarage waar je voor ca. € 8,- per dag kan parkeren. In de buurt kan je ook gratis parkeren.

Sorat Hotel Ambassador

Bij dit hotel kan je in de parkeergarage parkeren, de kosten bedragen ca. € 18,- per dag. Kosten zijn wat duurder omdat het hotel midden in het centrum van Berlijn ligt maar tegelijkertijd ligt het hotel in een rustige omgeving.

Wyndham Garden Berlin Mitte

Dit 4-sterrenhotel heeft een heerlijke rustige ligging en een eigen parkeergarage voor ca. € 17,- per dag.

Comfort Hotel Lichtenberg

Een verzorgd hotel met een centrale ligging maar buiten het centrum van Berlijn. Bij dit hotel is het parkeren geheel gratis.

Hotel Amano Grand Central

Een nieuw en trendy hotel met een centrale ligging! Dit hotel beschikt over een eigen parkeergarage waar je voor ca. € 15,- per dag kan parkeren.

 

Wil je graag nog meer informatie? Lees dan onze blogs over parkeren in Berlijn en Berlijn met de auto. Zo weet je zeker dat je tijdens je vakantie niet voor verrassingen komt te staan!

Hotels in Berlijn met parkeergelegenheid
Deel dit bericht!

Tags: , , , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Berlijn kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden