Met het gezin naar Berlijn

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel in Berlijn? Berlijn met kinderen is erg leuk maar niet veel hotels beschikken over familiekamers. Wij hebben een aantal kindvriendelijke hotels in Berlijn eruit gelicht.

Het Econtel Berlin hotel is een rustig maar centraal gelegen middenklasse hotel. Het hotel beschikt over een goede prijs/kwaliteitverhouding maar ook over comfortabele familiekamers. Berlijn met de kids is ideaal bij dit hotel vanwege de centrale ligging. Op een loopafstand van ca. 2 minuten bevinden zich het gelijknamige slot en de rivier de Spree. En het metrostation is op loopafstand te vinden, vanuit hier heb je een directe verbinding naar het centrum.

Daarnaast is het Holiday Inn Berlin City West hotel een prima hotel om met de kinderen heen te gaan. Het hotel heeft een gunstige ligging met een snelle verbinding naar de Kurfürstendamm. Ook dit hotel beschikt over comfortabele familiekamers.

Maar ook het Estrel Hotel beschikt over comfortabele familie kamers. Wat dit hotel extra leuk maakt is dat het net buiten het centrum van Berlijn ligt en het grootste hotel van heel Duitsland is met 5 restaurants en een eigen theater waar al vele jaren 5x per week de succesvolle Las Vegas-liveshow ‘Stars in Concert wordt opgevoerd. Daarnaast ligt het metrostation op loopafstand. Ideaal voor het hele gezin!

Hotel Come Inn Berlin Kurfürstendamm Opera is ook erg geschikt voor het hele gezin. Dit hotel wordt onder onze gasten veel geboekt. De ligging is perfect namelijk midden in het centrum en het hotel heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Om je stedentrip Berlijn helemaal compleet te maken bieden wij op Berlijn.nl ook treinreizen, vliegreizen en kun je per touringcar naar Berlijn reizen! Neem snel een kijkje op Berlijn.nl!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Berlijn kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden