Met de bus naar Berlijn

Je kan er voor kiezen om met de trein of met het vliegtuig te reizen naar Berlijn of met de auto. Dit is vaak de snelste manier. Maar wat is leuker dan een compleet verzorgde busreis naar Berlijn! Busreizen zijn ideaal! Je reist niet alleen en je bent verzekerd dat je alle hotspots van Berlijn ziet. Je hebt keuze uit verschillende opstapplaatsen zo is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt.
Compleet verzorgt op reis, wie wil dat nou niet? Bij ons reis je per luxe touringcar samen met een deskundige Nederlandstalige gids.

4-daagse busreis Berlijn

Je verblijft in een goed middenklasse hotel inclusief ontbijt daarnaast zijn de excursies inclusief en word je begeleid door een deskundige Nederlandse gids. Er is een programma zodat je zeker niks mist van Berlijn. Ook zijn er optionele excursies deze zijn exclusief, je kan er voor kiezen om mee te gaan maar je kan ook je eigen invulling geven aan de dag, ideaal toch?

5-daagse busreis Berlijn

Bij de 5-daagse busreis Berlijn verblijf je ook in een middenklasse hotel met ontbijt. Je maakt uitgebreid kennis met alle hoogtepunten van Berlijn. Het voordeel aan de 5-daagse busreis is dat je een dag extra hebt in Berlijn en dus meer kan zien van de stad.


Met de bus naar Berlijn hoe leuk is dat? Boeken kan snel en gemakkelijk op Berlijn.nl!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Berlijn kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden